Юношите на “Академик” отиват на силен международен турнир в Англия

Публикувано на пт, 16 февр. 2024
56 четения

Юношите младша възраст на “Академик” (Св), водени от старши треньора Милен Иванов, получиха покана за участие в силен международен турнир в Англия. Организатор и домакин на събитието, което ще се проведе между 24 и 27 март, е известната футболна академия “Брук Хаус Колидж”, с когото “Академик” има партньорски отношения.
В силния турнир сили ще премерят юношеските школи на домакините, “Бърнли”, “Барнзли” и МК “Донс” от Албиона, както и гостуващите от чужбина отбори на “Академик”, “Сесвете” (Хърватска) и Исландия. Очакват се отбори и от още няколко дестинации, като форматът на турнира гарантира минимум по пет срещи на отбор в сгъстената програма. Свищовските момчета ще бъдат посрещнати от домакините, които отново ще ги настанят в кампа на “Брук Хаус”, предлагащ отлични условия и пълен пансион.
От ръководството на “Академик” съобщиха, че в момента тече организация и планиране, като стана известно, че ще се лети от Букурещ с полет до Лондон, където делегацията от 17 футболисти и 2 треньори ще бъде посрещната и от председателя на УС на свищовския клуб Емил Перушанов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново