Юноши ст. възраст: “Виолетовите” биха с 6:0 в Никопол

Публикувано на пт, 26 апр. 2013
142 четения

Поредната си категорична победа спечелиха юношите старша възраст на “Етър 1924”. Този път възпитаниците на треньора Борислав Евтимов гостуваха в Никопол на местния “Ситомир” и го разбиха с 6:0. Така до края на сезона са им необходими само още две победи, за да завършат първи и да играят бараж за националната група.
Бисер Стоянов откри резултата в 11-ата минута с много хубав удар с левия крак в горния ъгъл на вратата, бранена от домакините. До почивката Кадер Расимов заби още две попадения в 19-ата и 25-ата минути и вдигна резултата на 0:3. След нея дойдоха минутите на Ивайло Тодоров, който само за двайсет минути между 47-ата и 67-ата записа хеттрик за крайното 0:6 за етърци.
“Владеехме топката около 90 % от игровото време. Направихме много хубави неща в атака, в защита не допуснахме изненади. Противникът не бе от такава класа, че да ни затрудни, футболистите им не си пазиха зоните, а се скупчваха там, където е топката, но за мен е по-важна нашата игра. Много активно действаха бековете, в средата на терена и атака също нямахме проблеми. Направихме и доста пропуски.
Предупредих момчетата, че ако искат догодина да са в националната група и да играят на хубави стадиони, а не както този в Никопол, трябва да са концентрирани до самия край на борбата, да не подценяват нито един съперник и да не се главозамайват от изразителните победи”, обобщи Борислав Евтимов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново