Юноши младша възраст и деца – Етърци с победа и загуба в Горна Оряховица

Публикувано на ср, 16 сеп. 2015
210 четения

С разменени победи завършиха двете дербита между “Локомотив” (ГО) и “Етър” на старта на шампионата в зона Велико Търново при юношите младша възраст и децата. Далеч по-оспорван бе мачът при по-големите, където “виолетовите” взеха ценна победа като гости над горнооряховския си съперник с 3:2.
Третият представител на Великотърновска област в групата – ОФК “Павликени”, допусна домакинско поражение с 1:2 от “Трявна”. Гостите решиха всичко още преди почивката, като взеха преднина от два гола. Още в 3-ата минута Борислав Атанасов се разписа за 0:1, а в 35-ата минута Калоян Ганев удвои преднината на тревненци. Домакините потърсиха обрат, но стигнаха само до един гол, дело на Алдин Стоянов в 66-ата минута за крайното 1:2. Съставът на “Изгрев 93” (Царевец) гостува в Габрово на “Чардафон” и отстъпи с 2:0. Класирането след първия кръг оглави “Янтра” (Габрово), който се наложи убедително като гост с 4:0 над “Севлиево”.
При децата малките етърци не можаха да се противопоставят на “Локомотив” (ГО) в дербито и загубиха гостуването си с 4:0. Павликенските футболисти пък взеха реванш за загубата на по-големите и стигнаха до успех с 2:1 над “Трявна”. “Янтра” (Габрово) се наложи с 2:0 като гост на “Севлиево”, а рекордът на кръга дойде в Габрово, където местният “Чардафон” бе безпощаден срещу децата на “Изгрев 93” (Царевец) и се наложи с двуцифреното 18:2.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново