“Янтра” (ПТ) с поредна победа след късен обрат

Публикувано на вт, 14 Ное. 2023
86 четения

“Янтра” (Полски Тръмбеш) спечели гостуването си на “Ювентус” (Малчика) с 3:1 в мач от 14-ия кръг на Северозападната Трета лига. Любомир Генчев и съотборниците му изковаха успеха в последния четвърт час.
Домакините взеха преднина в 35-ата минута, когато Мартин Милков вкара от дузпа. Резултатът се запази до 75-ата минута, когато Марио Балъков стреля, Любо Генчев отклони топката и тя спря в мрежата за 1:1. Десетина минути по-късно Любомир Йозов извърши нарушение, получи втори жълт и червен картон, а отново Генчев вкара дузпата за обрата. Окончателното 1:3 оформи в края Димитър Динев.
Изключително грозни сцени са се ризиграли в края на срещата на стадиона в Малчика. Първо зрители от агитката на домакините са опитали саморазправа последователно с единия и другия тъчрефери, а след това са атакували и скамейката на “Янтра”. След края на срещата страничните съдии са гонени от зрители и е започнала разправия между двата отбора и публиката. Фен на домакините пък е ударил с кен с бира в главата рефера Петър Кузев. След прибирането на реферите в съблекалнята феновете са блъскали по прозорците, а дори и след идването на полиция напрежението не е стихнало, а на тръгване е ударено и стъкло на колата на арбитрите.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново