“Янтра” (Полски Тръмбеш) с реми у дома срещу “Севлиево”

Публикувано на вт, 21 Ное. 2023
75 четения

Наравно 1:1 приключиха в Полски Тръмбеш местният “Янтра” и “Севлиево”. Лошото време – непрекъснат дъжд и вятър, не позволи много футбол. Получи се най-вече битка, като съперниците създадоха по няколко положения и реализираха по едно. Преди почивката гостите от Севлиево играха с вятъра и имаха инициативата, но отправиха само два по-опасни удара.
След нея домакините имаха подкрепата на вятъра, но след грешка на вътрешните халфове допуснаха попадение във вратата си за 0:1. Иван Тренчев беше най-съобразителен в разбъркването и откри за гостите в 50-ата минута. В 55-ата пък Любомир Генчев отне топката на съперник и изравни. Последва натиск на тръмбешчани, които натиснаха здраво съперниците си и имаха шанс за пълен обрат. В разбъркване Християн Кожухаров стреля отблизо, но вратарят Цветомир Цанков успя да избие топката в корнер.
“Янтра” дели 3-4 място с “Дунав” (Лом) с актив от 31 точки, като и двата тима имат мач по-малко. За тръмбешчани това е отложен двубой с водача “Локомотив” (ГО), а ломчани трябва да приемат втория отбор на “Етър”.
“Янтра” (ПТ): Радослав Рашков, Георги Денков, Тони Маречков, Християн Кожухаров, Исмаил Мастънов, Георги Павлов, Любомир Генчев, Марио Балъков, Красен Славчев, Момчил Кузманов, Емилиян Ангелов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново