“Янтра” (П. Тръмбеш) и “Черноломец” завършиха 2:2

Публикувано на вт, 6 февр. 2024
57 четения

С равенство 2:2 приключи приятелската среща между “Янтра” (Полски Тръмбеш) и “Черноломец” (Попово), играна във Велико Търново. Двата отбора направиха интересен и равностоен двубой. В съставите им бяха немалко бивши футболисти на “Етър”.
Тимът от Попово организира няколко отлични атаки и в 20-ата минута стигна до гол, дело на бившите етърци Тихомир Кънев и Беадир Беадиров. Централният нападател елиминира отлично защитник на тръмбешчани, след което изведе Беадиров сам. Капитанът на “Черноломец” финтира и с техничен удар покрай Радослав Рашков вкара за 0:1.
“Янтра” отговори с натиск и Момчил Кузманов влезе отляво, но вратарят на съперника парира удара, а добавката на Красен Славчев бе блокирана от бранител. В 35-ата минута реферът отсъди дузпа за игра с ръка, която Любомир Генчев реализира технично за 1:1. До почивката поповският тим опита отново да дръпне в резултата, на Радо Рашков бе сигурен на вратата.
Втората част тръгна с пробив и гол на Момчил Кузманов за 2:1 в полза на селекцията на Петър Кръстев. “Черноломец” изравни в 65- ата минута, като точен с глава бе Александър Недев, засякъл центрирана от свободен удар топка за 2:2.
В сряда “Янтра” гостува на 17-годишните етърци на “Трифон Иванов”, а в неделя черноломци отново ще са на същия терен за мач с дублиращия отбор на великотърновския клуб.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново