“Виолетовите” пускат билетите за мача с “Царско село”, кампанията продължава

Публикувано на пт, 19 юни 2020
101 четения

Кампанията “Етър” – това си ти!” продължава и за предстоящия мач с “Церско село”, съобщиха от великотърновския клуб. В понеделник “болярите” приемат столичния тим в решаващ мач за оставане в елита. Двубоят е на 22 юни от 20:30 ч. на стадион “Ивайло” и е първи от плейофите за 7-14 място. Победа в него обаче на 99 % праща етърци в битката за 7-10 място, което означава оставане в елита.
“Етър” поде неотдавна кампания за събиране на средства в помощ на клуба, като част от нея е продажбата на билети. Те отново ще бъдат по 10 лева и се продават във фенмагазина на клуба, като при купуването на билет всеки може да се снима с шампионската купа от 1991 година.
Продължава и набирането на средства по банковата сметка на клуба. 8506.57 лв. бяха събрани от първата част на кампанията, като в тях не са включени средствата от продажбата на билети, а само от урните и от банковата сметка, така че общата сума е приблизително двойна. Крайната цел на кампанията е 100 000 лв., които ще бъдат предназначени за детско-юношеската школа и първия отбор.
Продажбата на билетите за “Етър” – “Царско село” стартира днес от 16 до 19 ч. във фенмагазина, съобщи административният директор Страцимир Тинчев. В събота и неделя те ще се продават от 10 до 16 ч. на касата пред стадиона, а в понеделник през целия ден във фенмагазина. От клуба отново призоваха хората да се възползват от предварителната продажба и да не чакат последния момент, когато се образуват опашки пред касите.
Станислав Тодоров от Шумен ще ръководи възловия мач между “Етър” и “Царско село”. Асистенти на Тодоров са Мартин Димитров и Красимир Атанасов, четвърти съдия – Петър Костадинов, а съдийски наблюдател – Кирил Йорданов. За последно Станислав Тодоров свири на “Етър” на 29 ноември 2019 г. срещу “Славия”.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново