“Виолетовите” гостуват на “Ботев-2” в Пловдив отново с кадрови проблеми

Публикувано на пт, 10 сеп. 2021
105 четения

“Етър” подновява участието си в първенството на Втора лига след прекъсването заради мачовете на националния отбор, в което успя да елиминира “Балкан” (Ботевград) за Купата на България. Утре от 19:00 ч. на базата в кв. “Коматево” в Пловдив етърци гостуват на дублиращия отбор на “Ботев”. Главен съдия е Йото Гарабедов с асистенти Георги Минев и Владимир Хубенов, четвърти съдия е Мустафа Шефкет, а съдийски наблюдател – Илко Томов.
Само два дни имаха “виолетовите” между двата мача, като на всичко отгоре играха 120 минути в мача за купата. Възстановяването ще бъде основния проблем за треньорския щаб, още повече че в състава им куп кадрови проблеми. Болни са Анатоли Господинов, Николай Янков и Даниел Младенов, Яни Пехливанов още се лекува. След отиването на Хосе Кордоба в “Левски” на неговото място в защитата застана младият Юлиян Райков, но той получи червен картон в Ботевград и пропуска утрешния мач поради наказание. Още не е напълно възстановен и Кольо Станев.
Изтече наказанието на офанзивния халф Ромеш Ивей, но той бе с националния отбор на Панама на световни квалификации и се очаква да пристигне в последния момент. Така старши треньорът Веселин Великов ще има огромни проблеми с комплектуването на състава и ще трябва да попълва групата с юноши.
“Етър” е само на 3 точки от водача “Хебър” и поредна победа може да го прати в челната тройка. Съперникът обаче е само с една загуба до момента и за “болярите” предстои крайно трудно изпитание в Пловдив.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново