Второ място за младшата възраст на “Раховец” на международен турнир в Румъния

Публикувано на чт, 10 Дек. 2015
253 четения

Юношите младша възраст на ХК “Раховец” се класираха на второ място в Международен хандбален турнир в Александрия, Румъния. В състезанието взеха участие отбори на “Университатя” (Крайова), “Александрия” и “Каракал” и “Боничи” от Молдова. В предварителната група “Раховец” завършва 13:13 в редовното време с “Университатя” и победителят се решава с изпълнение на наказателни удари. За горнооряховци точни са Николай Москов и Мариян Кирмагов, а решаваща роля за победата изигра вратарят Йордан Йорданов, който спасява два от ударите на съперника и класира отбора си за финала. В спора за първото място момчетата на Пламен Панев губят от домакина “Александрия”. Всички участници в турнира са наградени с тениски и хандбални топки и медали за победителите.“Раховец” изигра и демонстративен мач срещу сборен отбор на съперниците, за радост на публиката в залата.
Всички състезатели в напълно обновения отбор се представиха много добре и съм много доволен от показаното на терена, коментира ст. треньорът Пламен Панев.
На 19 и 20 декември в Горна Оряховица е заключителният турнир за момчета и момичета и клубът кани всички родители и фенове на хандбала да подкрепят отборите на ХК “Раховец”.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново