“Чумерна” и “Левски” (Лясковец) правят 2:2

Публикувано на чт, 21 сеп. 2017
169 четения

Интересен мач направиха двата отбора във втория кръг на “А” областна група, завършил без победител. Гостите от “Левски” (Лясковец) поведоха в резултата в 34-ата минута, когато Петър Димитров с далечен удар изненада вратаря Петко Ганчев за 0:1. Малко след това обаче Пламен Нотев изравни след удар с глава в гредата и нова добавка. В 51-ата минута Денис Гавазов с удар отдалеч наказа вратаря на лясковчани Христо Вачев – 2:1. Гостите обаче не се предадоха и в 80-ата минута Борис Чакъров изравни при разбъркване.
“Лозен” (Сухиндол) – “Левски” (Стражица) 0:3
Голове преди почивката нямаше, като Отчев, Ангелов и Чолаков пропуснаха за домакините, а Борислав Иванов и Евгениев за гостите. През втората част обаче стражичани доминираха тотално. След центриране от свободен удар в 60-ата минута Борислав Иванов игра с глава и вкара за 0:1. В 70-ата минута Георги Асенов удвои, а Атанас Иванов довърши домакините с трето попадение. “Лозен” остана и с човек по-малко в 81-ата минута, след като Тихомир Иванов предотврати нов гол с цената на нарушение и то му донесе директен червен картон.
“Лато” (Алеково) – “Изгрев 93” (Царевец) 2:0
В 24-ата минута Даниел Димитров се измъкна, преодоля вратаря на гостите от Царевец и би точно за 1:0. Малко след това обаче Мартин Иванов изпусна нервите си, удари съперник при спряна игра и остави “Лато” в намален състав. Въпреки това на стадиона в Козловец гостите от Царевец не успяха да стигнат до изравняване, а Ивайло Димитров в 84-ата минута с глава след корнер ги наказа отново – 2:0. В последните секунди Александър Миланов от домакините тръгна да се саморазправя и също получи червен картон.
“Вихър” (Раданово) – “Земеделец” (Козловец) 1:3
Милен Панчев в 19-ата минута намери Светлин Стоянов, който вкара за 0:1. Шест минути по-късно вратарят на козловчани Петко Иванов се намеси добре и предотврати изравняване след удар на Иван Иванов. В 39-ата минута обаче Иванов намери Шенол Краев и той вкара за 1:1. Йордан Йорданов напредна отдясно в 74-ата минута и с изстрел по диагонала отново изведе гостите – 1:2. Три минути преди края Иван Лесев след подаване отляво на Милен Панчев окончателно реши мача.
“Ресен” – “Пробив” (Овча могила) 3:0
Ресенчани оглавиха класирането с пълен актив от 6 точки, след като взеха 3:0 срещу “Пробив” (Овча могила). В първия кръг те бяха спечелили с категоричното 5:2 при гостуването си в Стражица.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново