“Спортист на годината” избират утре, обявяват го на 18 декември

Публикувано на ср, 9 Дек. 2015
293 четения

Гласуването в анкетата за “Спортист на годината” на Велико Търново за 2015 г. ще се проведе утре от 14:00 ч., съобщиха от Община Велико Търново. Според правилата за избора право на глас имат представителите на Постоянната комисия за младежта и спорта. За неин нов председател бе избран общинският съветник Мария Илчева.
Освен членовете на комисията, право на глас имат спортните експерти на Община Велико Търново Йордан Дурчев и Георги Давидов, както и по един представител от местните медии.
Промяната в регламента през тази година се състои във факта, че ще бъдат излъчени 7 спортисти при мъжете и жените, а не топ 10, както беше досега, и 7 състезатели при юношите и девойките. Отново ще бъде определен и Треньор № 1 на годината.
Имената на избраните ще станат ясни на церемонията по връчване на годишните награди “Спортист на Велико Търново за 2015 година”, която е на 18 декември (петък) от 10.00 ч. За първи път церемонията няма да е в Ритуална зала, а в тържествена обстановка в Голямата зала на Община Велико Търново. Спортистът на годината при мъже и жени, спортистът при подрастващите и Треньор № 1 ще получат своите награди лично от кмета Даниел Панов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново