“Спартак” (Пл) с минимално 1:0 над “Академик” (Свищов)

Публикувано на пт, 6 февр. 2015
134 четения

Свищовският “Академик” загуби с минималното 1:0 гостуването си на лидера в Северозападната “В” група “Спартак” (Плевен). Мачът се игра в плевенското село Коиловци и бе напълно равностоен, като домакините реализираха едно от малкото си положения в срещата.
Единственото попадение падна в 70-ата минута след разбъркване, в което Преслав Антонов намери Стефан Христов и голмайсторът на есенния полусезон в нашата “В” група преодоля стража на “студентите” Димитър Пантев – 1:0.
След като поведоха спартаковци имаха още един голов шанс, но младият Преслав Антонов не го оползотвори. Удари на Любомир Тодоров и Антъни Иванов от фаулове бяха с лекота парирани от Пантев.
Свищовлии също имаха своите положения. Изстрели от средна и далечна дистанция отправиха Кристиян Тафраджийски, Добрин Петров и Тодор Тодоров, удар на Мартин Методиев бе спасен от вратаря на “Спартак”. Плевенчани пуснаха в игра още един нов футболист – Станислав Георгиев (р.1995 г.). Пристигналият от “Спартак” (Варна) защитник влезе в игра през второто полувреме.
В събота плевенчани връщат визитата на “Академик”. Ответният мач ще се играе в Свищов, а при лошо време ще се проведе на стадиона в село Козловец, съобщи изпълнителният директор на клуба Анатоли Дончев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново