“Спартак” и “Локо” (ГО) направиха 1:1 в Плевен

Публикувано на пт, 21 февр. 2014
187 четения

Водачът в Северозападната “В” група след есенния дял от първенството “Локомотив” (Горна Оряховица) и плевенския “Спартак” не можаха да излъчат победител в контролната среща, играна на стадион “Белите орли”. Стадионът днес е руина, като още до края на 2011 г. той бе почти напълно разрушен, а конструкцията на близо 100-метровата козирка отиде за скрап. Сега от стадиона са останали само старите трибуни и теренът, който обаче е далеч от най-доброто си състояние.
Проверката между двата тима завърши наравно 1:1, като мачът бе много здрав, с повече голови възможности за горнооряховския отбор.
“Срещнахме добър отбор, срещу който се видя, че все още ни липсва игровият ритъм. Типично в наш стил водехме играта и почти непрекъснато владеехме 2/3 от терена. Първото полувреме завърши при резултат 0:0. Повече положения за гол създадохме ние, но не успяхме да ги оползотворим. Още до 8-ата минута можехме да имаме аванс от два гола.
Първо Тихомир Кънев излезе сам отдясно, но вместо да подаде на трима свободни съотборници предпочете да стреля и пропусна. После пак той бе на чиста позиция, с попадение се разминаха още Балъков и Любо Генчев. В края на полувремето Йоан Петков от “Спартак” остана сам срещу нашия вратар, но не успя да го прехвърли.
В самото начало на втората част поведохме в резултата след бърза флангова атака. Фиданин проби отдясно в 54-ата минута и центрира към Любо Генчев. Той върна топката към Антоний Балъков, който простреля вратаря Васил Тодоров – 0:1.
Мачът продължи с атаки и към двете врати. В 70-ата минута Любомир Тодоров изравни. Голът падна след изпълнение на ъглов удар, при което топката беше отклонена на предната греда от наш футболист и попадна в състезателя на “Спартак”, който вкара. До края на мача нито един от двата отбора не успя да създаде достатъчно чисто положение, за да се поздрави с победата”, сподели президентът на “Локомотив” Бончо Генчев.
“Локо” (ГО): Христанов (Ив. Христов), Фиданин (Велчев), Стоев, Славчев, В. Трифонов (Ив. Петров), Л. Генчев, Н. Петров, Й. Петров (В. Савченко), Яв. Генчев, Балъков (Март. Иванов), Кънев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново