“Павликени” победи дубъла на “Етър” с 4:1

Публикувано на пн, 19 февр. 2024
73 четения

“Павликени” надигра “Етър II” с 4:1 в приятелска среща, преди която официално бе представен обновеният отбор на павликенчани. През първия половин час на срещата гостите пропуснаха добри възможности да поведат в резултата. Шансове се разкриха пред Александър Краев и Атанас Атанасов, а Радостиан Димитров вкара топката в мрежата на гостите след центриране от статично положение, нo след вдигнат флаг за засада и попадение не бе зачетено.
Ерик Почански подаде и Ахмед Мурад откри резултата в средата на първата част. Стефан Гинчев удвои в 35-ата минута. Йордан Йорданов направи резултата категоричен в 66-ата минута.
Калоян Ненчев реализира почетното попадение за “болярите” в 82-ата минута. Последва пропуск на Дейвид Василев, който сам срещу вратаря би в гредата на бранената от домакините врата. Крайното 4:1 фиксира Стефан Гинчев в последните секунди на двубоя.
Преди това вторият отбор на етърци прие “Янтра” (Полски Тръмбеш) и отстъпи с 3:0. За младите “боляри” обаче играха момчета, които не участваха в спаринга с първия отбор на “Етър” същия ден. Опитните Любомир Генчев и Тихомир Антонов изработиха и трите попадения. Генчев откри резултата след асистенция на Антонов в 21-ата минута. Двамата повториха същото в средата на второто полувреме за 2:0. Тихомир Антонов пък се разписа десетина минути преди края за крайното 3:0.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново