“Павликени” ликува в Мездра с гол в края, Стефан Гинчев донесе трите точки

Публикувано на вт, 11 авг. 2020
226 четения

С отличен успех стартира участието си в новия сезон на Северозападната Трета лига съставът на ОФК “Павликени”. Играчите на треньора Димитър Тодоров гостуваха на “Локомотив” (Мездра) и взеха победата с 1:0 с гол в края на мача.
Домакините имаха превес и създадоха няколко положения, извадени от вратаря Ивайло Петков. Победният гол с цената на 3 точки обаче бе за павликенчани и падна в 86-ата минута. Атака по левия фланг завърши с перфектно центриране на Красен Трифонов към Стефан Гинчев, който изпревари персоналния си пазач и отблизо прати топката в мрежата за крайното 0:1. В оставащите минути с тактически смени и внимателна игра на защитата и вратаря гостите опазиха скъпоценната победа.
“Стана здрав мач, в който ние не показахме това, което можем. Вратарят ни направи четири много важни спасявания. И ние създадохме възможности, които пропуснахме. Цецо Додуров стреля с глава от удобна позиция, но не вкара, пропуск направи и Стефан Гинчев. В крайна сметка съм доволен от победата и трите точки, очаквам в следващите мачове да играем на по-добро ниво, защото можем”, разказа старши треньорът на павликенчани Димитър Тодоров.
“Павликени”: Ивайло Петков, Ивайло Маринов, Красен Славчев, Георги Христов, Ивайло Велчев, Цветомир Додуров, Александър Узунов, Йордан Йорданов, Никола Какамъков, Стефан Гинчев, Красен Трифонов.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново