“Павликени” излезе начело след 4:0 над сухиндолци

Публикувано на вт, 20 Ное. 2012
131 четения

Отборът на ОФК “Павликени” оглави класирането в северната “А” областна група, като разби с 4:0 в местното дерби “Лозен” (Сухиндол). Павликенчани се възползваха по най-добрия начин от загубата на “Светкавица” (Михалци) в Недан.
Всичко в мача бе решено още до 25-ата минута! Домакините започнаха устремно и в 5-ата минута Мартин Кръстев откри резултата, а малко след това Иван Златков добави втори гол. Отново Кръстев в 14-ата минута покачи на 3:0, а в средата на полувремето Стилиян Иванов добави четвъртия гол. До самия край на срещата нови попадения не паднаха.
Така “Павликени” застигна по точки тима от Михалци, като двата отбора имат по 23, но павликенчани са с голова разлика 38:5, докато “Светкавица” е с 27:4.
Трети в класирането пък е “Янтра” (Полски Тръмбеш), който разгроми у дома с 6:1 “Земеделец-Елит” (Козловец). Превесът на домакините бе пълен и шестте гола бяха най-малкото. Два гола до почивката вкара Кристиян Костадинов, а по един добавиха Тихомир Антонов и Красимир Стамов. В 57-ата минута Иван Иванов покачи на 5:0, а малко след това Цветелин Ганчев вкара и шести гол. Чак тогава в 73-ата минута козловчани върнаха едно почетно попадение чрез Цветелин Ганчев.
Останалите резултати: Царевец – Атлетик 1:2, Алеково – Раданово 2:1, Недан – Михалци 1:0.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново