“Павликени” и “Янтра” (П. Тръмбеш) завършиха 2:2 в последната проверка

Публикувано на вт, 8 авг. 2017
157 четения

Отборите на “Павликени” и “Янтра” (Полски Тръмбеш) завършиха наравно 2:2 в последната си контролна среща от предсезонната подготовка. Домакините започнаха много напористо с желание да излязат от серията загуби в контролите. Първи обаче поведоха в резултата тръмбешчани. В 19-ата минута за игра с ръка в наказателното поле бе отсъдена дузпа за гостите. От бялата точка Николай Иванов откри – 0:1.
“Павликени” изравни само пет минути по-късно. Едно неразбирателство между вратаря и защитник на “Янтра” (ПТ) бе използвано от Даниел Димитров, който овладя топката и направи 1:1.
Отново гостите дръпнаха в резултата след почивката с гол на Борислав Иванов. Нападателят се възползва от бърза контра на тима си и с прехвърлящ удар се разписа за 1:2. В 70-ата минута последва дузпа и за домакините и играещият помощник-треньор Димитър Кушев се разписа от 11-метровата дистанция – 2:2. Мачът бе интересен и в добро темпо, въпреки горещото време. Павликенчани имаха и още голови възможности, за гостите от Полски Тръмбеш пък пропуски направиха Калоян Илиев и Борислав Иванов.
В първия кръг “Павликени” гостува на “Янтра” (Габрово), мачът е на 13 август от 18:00 ч., когато са и всички срещи на старта на Северозападната Трета лига. Новият член на групата “Янтра” (Полски Тръмбеш) също гостува – в Червен бряг на местния “Партизан”. И третият отбор от нашата област – свищовският “Академик”, е гост на “Мизия” (Кнежа). Тръмбешчани гостуват и във втория си мач – на “Бдин” (Видин), докато “Академик” и “Павликени” приемат съответно “Партизан” и “Вихър” (Славяново), а в третия кръг е и областното дерби “Янтра” (П. Тръмбеш) – “Академик”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново