“Овцеферма” (Чакали) спечели турнира в Елена

Публикувано на ср, 17 май 2023
314 четения

Общинският турнир по футбол на малки врати в град Елена завърши с победа на отбора на “Овцеферма” (с. Чакали) след двубои, продължили цял месец. На финала тимът победи с 1:0 “От кол и въже”. Решаващият гол бе дело на Даниел Йорданов през второто полувреме. На трето място останаха “Юнаците”, а на четвърто – отборът на “Фламенго”.
След финалната среща кметът на община Елена инж. Дилян Млъзев поздрави отборите за спортсменската игра и раздаде на всички грамоти, а за призьорите на първите три места имаше купи и парични награди, осигурени от организаторите. Отличените голмайстори са четирима – Даниел Йорданов, Милен Генов, Радослав Иванов и Стефан Разсуканов, всичките с по 5 гола.
След пауза от няколко години турнирът се завърна в спортния календар на Общината и бе посрещнат при изключително голям интерес от любителите на футбола. Съдията Димитър Николов бе безпристрастен и прецизен с отсъжданията си, а медицинското лице – Милена Димитрова, неотлъчно следеше за доброто физическо състояние на футболистите.
В Общинския турнир помежду си се съревноваваха 11 отбора, разделени в 2 групи, а отбелязаните попадения са 67. През следващия месец в общината ще се проведе и турнир по волейбол.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново