“Лудогорец” и ЦСКА 1948 решават утре на “Ивайло” Суперкупата

Публикувано на пт, 9 февр. 2024
82 четения

Мачът за Суперкупата на България между отборите на “Лудогорец” (Разград) и ЦСКА 1948 (София) е утре от 15:00 ч. на стадион “Ивайло” във Велико Търново. За двубоя ще бъде отворен Сектор “А” на стадиона като цената на билетите е 15 лева. Привържениците на “Лудогорец” ще влизат от входове 1 и 2 (Западната страна на централния вход) на стадиона. Привържениците на ЦСКА 1948 София, както и всички останали фенове на футбола, ще влизат от входове 3 и 4 (Източната страна на централния вход).
Проверката на валидността на билетите ще бъде осъществявана от електронни четци, осигурени от компанията разпространител. Деца до 7 г. ще влизат безплатно с пълнолетен придружител. На стадиона няма да бъдат допускани фенове във видимо нетрезво състояние или под влияние на наркотични вещества. Забранени са оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, шишета с парфюм, чадъри и други (по преценка на органите на реда) ще бъдат изземвани. Расистките скандирания, както и използването на лазери по трибуните по време на мача е абсолютно забранено.
За гарантиране на сигурността и безопасността на феновете ще бъде въведена временна организация на движението покрай спортния комплекс.
В съботния ден от 10,00 ч. сутринта до приключване на футболната среща и изтегляне на привържениците ще бъдат затворени следните улици около стадион “Ивайло”:
– ул. “Тодор Балина”: в участъка от кръстовището с ул. “Йоновка” – площад пред северен вход на стадион “Ивайло” – до кръстовището с ул. “Любен Каравелов”;
– ул. “Славянска”: в участъка от кръстовището с ул. “Филип Тотю” до кръстовището с ул. “Тодор Балина”;
– ул. “Филип Тотю”: от кръстовището с ул. “Славянска” до кръстовището с ул. “Бойчо Войвода”.
Паркингът пред северния вход на стадиона също бе затворен за движение и за паркиране в този времеви период. При необходимост органите на реда могат да ограничават или да спират движението на автомобили и по други улици край стадион “Ивайло”. Осигурен е оптимален пропускателен режим за влизане и напускане на стадиона.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново