“Локо” започна подготовка, завърна се Красен Трифонов

Публикувано на ср, 20 юни 2018
211 четения

С почти изцяло обновен отбор започна подготовка “Локомотив” (ГО). 22 футболисти се появиха на първото занимание в Горна Оряховица. Отец Зоран благослови играчи и треньори преди първата тренировка. Новият старши треньор Тодор Киселичков ще разчита предимно на млади момчета, но и на опита на някои любимци на феновете, които отново ще облекат екипа на “Локо”. Сред тях са Красен Трифонов и Иван Пенев, а скоро се очаква и Илия Карапетров.
Пловдивчанинът Биан Саид попълни треньорския щаб и ще отговаря за вратарите. От Пловдив на проби идват и група млади футболисти, които ще търсят своето развитие в “Локо”. Ще бъде даден шанс и на няколко юноши от местната школа като Мартин Димитров, Николай Иванов, Кристиян Великов, Максимилиан Велков, Георги Маминов.
От стария отбор остават Мартин Николов, Евгени Александров и Бедри Рюстемов.
“Загубихме доста време и трябва бързо да наваксаме със сглобяването на отбора, за да направим добра подготовка. Все още е рано да се каже кой със сигурност ще остане в групата и кой ще си тръгне”, коментира старши треньорът Тодор Киселичков.
Първата контрола ще е евентуално следващата сряда, но съперникът още не е уточнен. Със сигурност ще има мачове с “Ботев” (Пд) и “Дунав” (Рс) през юли. “Локомотив” ще се готви в домашни условия, като тренировките ще са на терена в Долна Оряховица.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново