“Локо” (ГО) вкара 5 на дряновци, Байдаков с хеттрик

Публикувано на пн, 20 мар. 2023
111 четения

“Локомотив” (ГО) се наложи над адаша си от Дряново с убедителното 5:0 като домакин в двубой от 19-ия кръг на Северозападната Трета лига. С хеттрик се отличи централният нападател Димитър Байдаков. Това бе поредната убедителна победа за горнооряховци, които са в челната тройка с вече 47 точки. Начало на голеадата даде таранът Димитър Байдаков, който се разписа в 26-ата минута на срещата. След центриране на Явор Генчев от фаул последва разбъркване и Байдаков съумя да вкара от близка дистанция.
До почивката нямаше повече попадения, но в 52-та минута след хубав пас на Явор Генчев младокът Янислав Цачев удвои преднината на домакините. В 72-та минута лидерът на домакините Георги Колев също записа името си сред голмайсторите. Той се възползва от подаване на Кристиян Райчев и вкара за класическото 3:0.
Само минута след това за интервенция срещу Колев реферът отсъди дузпа и Димитър Байдаков вкара хладнокръвно от бялата точка за 4:0, а в 86-ата минута нападателят оформи своя хеттрик след асистенция на Кристиян Райчев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново