“Локо” (ГО) се раздели с Георги Колев, обяви програмата за подготовка

Публикувано на пт, 21 Дек. 2018
408 четения

Горнооряховският “Локомотив” се раздели с полузащитника Георги Колев. Двете страни са прекратили отношенията си по взаимно съгласие, а великотърновецът ще си търси нов отбор.
24-годишният футболист, който е от школата на “Етър” и игра в първия отбор, дойде в Горна Оряховица от “Добруджа”, където дори беше голмайстор в третата дивизия. Преди него от “Локомотив” си тръгна и преотстъпеният от етърци централен защитник Симеон Иванов. Ще има и още напуснали, като същевременно се търсят и нови попълнения.
Играчите са във ваканция още след последния си шампионатен мач, а новият старши треньор Красимир Мечев ги събира за първа тренировка на 8 януари. Наставникът е подготвил доста натоварена подготвителна програма, която включва 7-8 контроли. На 20 януари горнооряховските “железничари” гостуват на съименника си “Локомотив” в Пловдив, а три дни по-късно ще играят и с “Ботев”(Пд). Двата мача ще са в Пловдив, ако терените позволяват, или евентуално в Мъглиж. На 25 януари има договорка за проверка с “Лудогорец-2” в Разград, а на 30 януари ще се играе с “Марица” (Пд).
За 2 февруари има уговорена проверка с “Несебър”. Седмица по-късно “Локо” трябваше да играе със “Загорец” (Нова Загора), но има покана от “Славия” за тези дати, така че ще се търси друг вариант за “Загорец”, а на 9 или 10 февруари ще играе с “белите” в София. Има принципна уговорка и с “Локомотив” (Сф), но тепърва ще се търси подходяща дата.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново