“Локо” (ГО) с национали на Хаити, Габон, Конго и България (мл. 21)

Публикувано на пт, 17 мар. 2017
167 четения

Четирима футболисти на горнооряховския “Локомотив” получиха повиквателни за мачове на национални гарнитури по време на предстоящата пауза в първенството.
Жан Амброуз е първият повикан да играе за родината си. Централният защитник ще облече екипа на Хаити срещу Никарагуа в плейоф за “Gold Cup”. Мачовете са на разменено гостуване. Първата среща е на 24 март в Хаити, а реваншът на 28 март.
Рахави Кифует също получи повиквателна за националния си отбор. Той ще облече екипа на Конго срещу отбора на Мавритания. Футболистът на локомотивци Юлис Н’Донг пък бе извикан в националния отбор на Габон, който ще изиграе приятелска среща със селекцията на Гвинея Конакри. Контролата е във Франция.
“Железничарите” имат и един младежки национал – това е защитникът Венцислав Керчев, който е извикан от селекционера Антони Здравков за приятелската среща с Македония U21, която ще се проведе на 28 март от 14:00 ч. в Скопие.
Снощи “Локомотив” (ГО) изигра и последния си мач преди паузата в първенството. В изтеглен мач от 25-ия кръг тимът гостува на “Славия”, което бе дебют на новия треньор Александър Димитров начело на тима. Локомотивци са предпоследни в класирането, като преди мача имаха 19 точки – на шест след вчерашния си съперник “Славия”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново