“Локо” (ГО) пак се кани на “Лудогорец”, представи новия шеф Ивайло Йорданов

Публикувано на пт, 10 мар. 2017
229 четения

Ивайло Йорданов (в средата) бе представен от кмета Добромир Добрев и клубния шеф Даниел Костадинов.

“Железничарите” приемат шампионите от Разград в неделя от 17:30 ч. в мач от 24-ия кръг на Първа лига на стадиона в Горна Оряховица.
За домакините срещата със сигурност пропускат Жан Амброуз и Венцислав Керчев. Първият изтърпява наказание от три мача. Керчев пък е под наем от “Лудогорец” и няма право да играе срещу тима, чиято собственост е. На разположение на временния старши треньор Милчо Сирмов ще е опорният полузащитник Николай Христов, който отсъства предния мач заради натрупани жълти картони.
“Имаме респект от “Лудогорец”, излизаме с такъв, но не и със страх. Очакваме нашите фенове да ни подкрепят и да ги зарадваме с първа победа през пролетта. Ще дадем всичко от себе си”, сподели бранителят Мартин Кавдански. “Трябва да излезем освободени и без напрежение. Трябват ни точки и излизаме да ги спечелим. Няма от какво да се притесняваме, готови сме за двубоя”, заяви капитанът Фиданин.
“Локомотив” изхвърли шампионите преди време от турнира за Купата на България след победа с 1:0.
Ивайло Йорданов бе представен като новият спортно-технически директор. “Идвам с една цел – оставането на “Локомотив” в Първа лига. Оттук тръгнах за големия футбол и съм благодарен на клуба, че ми даде тази възможност. Отборът винаги ще бъде в сърцето ми, затова ще направя всичко възможно да постигнем заедно общата ни цел и “Локо” да остане във футболния елит”, заяви Йорданов.
“Очакваме с Ивайло Йорданов да се вдигне духът на отбора. Преди няколко години търсехме човек, който да разбира от футбол и да гори в работата си. Тогава попаднахме на Бончо Генчев и той за кратко време направи много за “Локомотив”. Сега искаме да повторим този успешен модел и благодаря на Ивайло, че прие поканата”, каза кметът инж. Добромир Добрев. В момента се преговаря с няколко души за нов старши треньор. Вероятно до понеделник локомотивци ще имат нов наставник, сподели Ивайло Йорданов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново