“Локо” (ГО) падна в Разград, оплаква се от реферите

Публикувано на ср, 4 май 2016
169 четения

“Локомотив” (ГО) загуби с 2:1 гостуването си на дублиращия отбор на “Лудогорец”. Според горнооряховци загубата е дошла със здравата намеса на съдийската тройка Волен Чинков, Андрей Николов и Велислав Миленков.
Според гостите всички отсъждания били в полза на лудогорци, а съдиите показали 9 жълти картона. Два от тях са за Милен Желев от “Локо”. След неговото изгонване и контузията на Мицаков, гостуващият отбор доиграл мача с 9 играчи. На всичкото отгоре липсваха наказаните Апостолов и Балъков. В същото време домакините са били с 6 футболисти от представителния тим в състава си.
Резултатът откри в 6-ата минута Чунчуков от “Лудогорец”. В 52-та минута домакините поведоха с 2:0 с гол на бившия локомотивец Янаки Смирнов. Гостите успяха да върнат едно попадение чрез точно изпълнен 11-метров наказателен удар от Фиданин в края на мача.
Така “Локо” не само че не можа да съкрати разликата от “Поморие”, но я увеличи. Разликата от втория е 4 точки четири кръга преди края на първенството.
“Локомотив”: Колев, Мицаков, Иванов, Михайлов (Алексиев), Димитров (Харизанов), Фиданин, Желев, Мечев, Суда (Трифонов), Почански, Кънев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново