“Локо” (ГО) насрочи проверка с “Витоша”

Публикувано на пт, 1 сеп. 2017
115 четения

Горнооряховският “Локомотив” ще запълни паузата в първенството с контролна среща с последния в класирането на Първа лига “Витоша” (Бистрица). Проверката ще бъде в събота, 2 септември, от 18 ч. в Бистрица, съобщи спортният директор на локомотивци Ивайло Йорданов.
Вече е ясна и официалната програма на “железничарите” в следващите кръгове, след като Спортно-техническата комисия на БФС обяви точните дати и часове за Втора лига за септември и октомври.
“Железничарите”, които след първите шест кръга заемат третото място на 3 точки след лидера “Царско село”, гостуват на “Лудогорец-2” на 10 септември (неделя) от 17:00 ч. в “Гнездото на орлите” в Разград. Пет дни по-късно на 16 септември, събота, приемат “Ботев” (Враца) от 18:00 часа.
Следва домакинство за Купата на България срещу носителя на трофея “Ботев” (Пловдив), което е насрочено за 21 септември (четвъртък) от 20:00 часа, то ще бъде предавано по Диема спорт.
На 25 септември (понеделник) от 17:00 ч. горнооряховци гостуват в Панагюрище на “Оборище”. После на 1 октомври (неделя) “Локомотив” посреща у дома от 17 ч. “Монтана”, а на 13-и от 16:00 часа гостува на “Марица” в Пловдив.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново