“Локо” (ГО) излиза днес за първа пролетна победа

Публикувано на ср, 1 мар. 2017
144 четения

Първа пролетна победа ще гони горнооряховският “Локомотив” в днешното си домакинство срещу “Монтана”. “Железничарите” стартираха със загуба у дома от “Ботев” (Пловдив), но после направиха равенство като гости на столичния “Левски” и сега са амбицирани най-после да направят и “влакчето на победата”.
На практика мачът е дерби в дъното на класирането, тъй като локомотивци са на 12-а позиция от 14 отбора, а техният съперник е последен. Двубоят е днес от 13:00 ч. на стадион “Локомотив” и ще бъде предаван пряко по Диема. Главен съдия е Валентин Железов от Бургас с асистенти Станимир Илков и Николай Христов, съдийски наблюдател – Константин Писков.
“Излизаме само и единствено за победа срещу тима на “Монтана”. Мачът е много важен за нас и ако успеем да победим, ще се борим за по-горно класиране. Въпреки че тимът на “Монтана” е последен, ще бъдем крайно концентрирани и няма да подценим срещата по никакъв начин. Няма да ни бъде лесно, защото и те ще се хвърлят”, сподели защитникът Милен Желев преди срещата.
“Локомотив” няма да може да разчита на трайно контузените Симеон Мечев и Красен Трифонов, а Юлис Обаме Н’Донг е наказан заради натрупани картони. На стадиона се очаква по-малък брой публика заради ранния час и делничния ден.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново