“Локомотив” (ГО) започва с тежко гостуване в Панагюрище

Публикувано на пт, 26 февр. 2016
275 четения

Крайно тежко гостуване предстои на “Локомотив” (ГО) в първия пролетен кръг на “Б” група. “Железничарите”, които са втори в класирането и гонят виза за елита, гостуват на коравия тим на “Оборище”. Срещата е в Панагюрище утре от 14:00 ч. Домакините са на пета позиция и играят много силно като домакини, а през есента спечелиха с 1:0 и гостуването си в Горна Оряховица. Любопитното е, че най-новото им попълнение е бившият вратар на “Етър” Венци Димитров, който ще пази срещу “железничарите”.
“Незнайно е какви изненади ще поднесе футболът. “Оборище” (Панагюрище) на свой терен няма загуба, има само един равен. Труден мач ще е, но и следващият, и по-следващият ще са трудни. Искам да постигна крайната цел – влизане в “А” група, а това минава през всички мачове”, коментира старши треньорът Сашо Ангелов.
Наставникът е доволен от подготовката и вече обяви, че “Локомотив” се намира в много добра форма преди старта. С 20 футболисти разполага в момента клубът.
През паузата бе напуснат от Мартин Райнов, който отиде в “Локо” (Пд), и Иван Христов и Николай Иванов отишли в “Академик” (Св).
Три сериозни попълнения има в офанзивен план – Димитър Алексиев, Симеон Мечев и Ерик Почански, а тази седмица като втори вратар бе привлечен 21-годишният Павел Петков от “Добруджа”. Той е син на бившия вратар на ЦСКА и “Янтра” Петко Петков и бил още и в “Ботев” (Пд). Контузени играчи в “Локомотив” преди старта няма.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново