“Локомотив” (ГО) започна с 32-ма футболисти

Публикувано на ср, 12 ян. 2022
689 четения

“Локомотив” започна подготовка за пролетния полусезон в Северозападна Трета лига със занимание на терена в Долна Оряховица. 32-ма футболисти излязоха за първата тренировка за годината, като 10 от тях са от ДЮШ на клуба. Преди това в съблекалнята бе отслужен благослов за здраве и успехи.
Сред новите попълнения са двама бивши локомотивци – Кристиян Райчев, който е на 22 г. и се завръща след сезон в “Лудогорец 2”, и Стефан Неделчев (на 25 г., играл последно за “Литекс”), както и 22-годишният Мартин Минчев, който идва от “Нефтохимик”. Средната възраст на отбора е 22 години, похвалиха се от клуба.
Договорени са и контролите, които ще се изиграят по време на зимната подготовка. На 16 януари “Локомотив” среща “Вихър” (Славяново).
На 22-ри гостува на “Лудогорец-3” в Разград, а на 29-и – на дублиращия отбор на “Берое” в Стара Загора. Ден по-късно горнооряховци гостуват и на “Локомотив” (Дряново).
На 5 февруари локомотивци приемат дублиращия отбор на “Лудогорец”, на следващия ден – “Черноломец” (Попово), а на 9 февруари – “Спартак” (Плевен). Последната проверка е на 12 февруари срещу “Янтра” (Полски Тръмбеш). Домакинствата и стадионите за провеждане на контролите ще бъдат обявени след уточняване на всички подробности. Срещите ще се проведат и при благоприятни атмосферни условия с цел избягване на контузии, съобщиха от клуба.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново