“Локомотив” (ГО) загря с 5:2 срещу “алексите”

Публикувано на пт, 19 апр. 2013
191 четения

Горнооряховският “Локомотив” записа победа с 5:2 в контрола срещу “Алекс ОК”. Така възпитаниците на Димитър Печикамъков си направиха проверка за предстоящото домакинство срещу “Левски” (гр. Левски) в неделя от първенството на Северозападната “В” група.
“Алексите” започнаха добре и близо половин час отбиваха атаките на третодивизионния тим, за което заслуга има и добре играещият им вратар Йордан Йорданов. Милен Савов откри за горнооряховци, засичайки центриране от фланга. В 35-ата минута Любо Генчев бе спънат в наказателното поле на гостите от Шемшево. Самият той изпълни отсъдената дузпа, но не успя да вкара. До почивката обаче Генчев се реабилитира напълно, забивайки две попадения. След нея гостите намалиха на 3:1 с гол на преквалифицирания от централен защитник в таран Георги Цветанов. Влезлият като резерва Тихомир Кънев покачи на 4:1, но Георги Цветков върна интригата с второто си попадение в мача. Антоний Балъков оформи крайното 5:2 след самостоятелен пробив.
Кметът на Шемшево Кирил Ангелски съобщи, че на 23 април от 17 часа пред стадион “Ивайло” той и опитният специалист Радия Дойчев ще записват деца за школата на “Алекс ОК”. Двамата приемат заявки и на тел. 0878 987 493 и 0885 775 380. Бъдещите подготвителна група и детски отбор вече се подсигурени с конуси, топки и всичко необходимо за нормални тренировки. На малчуганите ще бъдат закупени маркови анцузи според размерите им, транспортът до Шемшево и заниманията са безплатни.
В предстоящия кръг на “В” група в неделя от 17:00 ч. е дербито на върха в Свищов, където “Академик” приема прекия си конкурент “Ботев” (Козлодуй). “Студентите” имат 34 точки, а съперникът им е втори с 33. При победа “Академик” ще се откъсне на първото място в класирането с големи шансове за “Б” група.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново