“Локомотив” (ГО) си върна Кънев, Радо Байчев и Тихомир Трифонов

Публикувано на вт, 26 юни 2018
343 четения

Ударна селекция предприе новият старши треньор на “Локомотив” (ГО) Тодор Киселичков. Клубът вече си осигури услугите за новия сезон на дузина футболисти, съобщи председателят на клубната управа Георги Бижев.
В отбора се завръща голмайсторът Тихомир Кънев, същото важи и за Радослав Байчев и защитника Иван Пенев. Както вече писахме, черно-белия екип отново ще облече и халфът Красен Трифонов, който бе недолюбван от бившия треньор Александър Димитров и игра пролетта в родния “Павликени”.
Опитно ново попълнение е бранителят Тихомир Трифонов – Херо, който е бивш играч на “Монтана” и “Етър 1924”. В отбора се завръща и халфът Илия Карапетров.
Вратарят Евгени Александров, полузащитникът Бедри Рюстемов, нападателят Георги Колев и бранителят Мартин Николов от досегашния отбор със сигурност остават в тима.
Трима юноши на пловдивския “Ботев” също обличат със сигурност черно-бялата фланелка. Това са вратарят Симеон Симеонов, Димитър Калчев и Здравко Жилов, плюс Петър Чалъков от “Марица”. Своя шанс получават и собствените кадри Мартин Димитров, Николай Иванов, Кристиян Великов, Максимилиян Велков и Георги Маминов, които се готвят с първия състав.
На проби са и футболист от Литва и бивш играч на “Пирин”, трансферна цел са все още вътрешен халф и централен нападател. На този етап са сигурни контролите с “Ботев” в Пловдив на 30 юни и с “Дунав” в Русе на 13 юли, когато елитният тим ще представя отбора си преди старта на Първа лига. Търси се съперник за началото на юли, като не е изключено това да бъде столичният “Септември”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново