“Локомотив” (ГО) се издъни срещу “Добруджа”, елитът става мираж

Публикувано на пн, 21 мар. 2016
201 четения

Безлично 1:1 направи у дома “Локомотив” (ГО) срещу изпадащия “Добруджа”. С това реми шансовете за атака на елита изглеждат вече илюзорни.
Показаното на терена бе пряко следствие на скандалите от изминалата седмица. На официалните ложи липсваха ред хора, не се чу подкрепа от агитката през целия мач, а за хората по трибуните остана да гадаят кой за кого играе.
Преди началото на мача шефът на Съдийската комисия Петър Петров връчи плакет на БФС на съдийския наблюдател Тодор Муткуров от Шумен, за когото това бе последен мач заради навършване на пенсионната възраст. 46 г. е отдал Тодор Муткуров на съдийството и после като делегат и съдийски наблюдател.
Самият мач започна странно от самото начало. Още във 2-ата минута след грешка топката отиде у Казаков от гостите, който излезе сам срещу вратаря, но Колев спаси. В 8-ата минута обаче Кристиян Димитров центрира отляво от фаул и Мариян Иванов си отбеляза автогол, макар че попадението бе записано на Казаков – 0:1.
Единствената ситуация за домакините бе в 14-ата минута, когато след центриране на Желев Мечев би в тялото на защитник. Сашо Ангелов бе оставил като резерви Тихомир Кънев и Красен Трифонов, но още в 20-ата минута Кънев бе пратен да загрява и врезе в игра, а след почивката – и Трифонов.
“Локомотив” изравни с идентичен гол в 26-ата минута – Апостолов центрира отляво от фаул и защитникът Иван Пенев с глава вкара за 1:1. До почивката се запомни само един страхотен шут отдалеч на Кънев, който срещна напречната греда.
През втората част играта се отвори, тъй като гостите от “Добруджа”, вместо да се приберат, тръгнаха напред. В 50-ата минута след центриране отдясно Желев стреля в левия стълб, а малко след това Апостолов с добавка би до дясната греда. Противно на очакванията, до края на мача не се случи нищо. Закъсалият тим на гостите тръгна да търси втори гол, такъв търсеха и част от играчите на “Локо” (ГО), но до нищо не се стигна освен до удар покрай гредата на Кънев. “Железничарите” определено не приличаха на отбор, който със зъби и нокти търси победата, за да запази шансовете за “А” група.
“Локо” (ГО): Колев, Харизанов, Пенев, Иванов, Михайлов (25 Кънев), Фиданин, Мечев (77 Байдаков), Желев, Апостолов, Почански (46 Трифонов), Алексиев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново