“Локомотив” (ГО) приема на старта “Монтана”, до дни ще има нов треньор

Публикувано на пн, 11 юни 2018
176 четения

С домакински срещи ще започне първенството във Втора лига горнооряховският “Локомотив”. Изтегленият жребий отреди в първия кръг на 27 юли “железничарите” да посрещнат “Монтана”. После гостуват на “Лудогорец-2” в Разград, приемат “Добруджа”, излизат на “Царско село”, посрещат “Поморие” и т.н. В последния си есенен мач през декември ще гостуват на “Черноморец” (Балчик).
Отборът започва подготовка на 19 юни, като на първата тренировка ще се появят шест момчета от школата на клуба. Новият треньор ще стане ясен до няколко дни, обяви президентът на клуба Георги Бижев. По последна информация това ще е Тодор Киселичков.
“Локомотив” бе напуснат от изпълнителния директор Ивайло Йорданов и старши треньора Александър Димитров. За нов наставник бяха спрягани имената на Георги Бачев и Сашо Ангелов. Бачев обаче отказа офертата. “Благодарни сме за поканата, но на този етап аз и партньорите ми няма как да поемем контрола на отбора. Причината е, че времето е много малко”, коментира Георги Бачев. Бившият треньор на “железничарите” и настоящ наставник на “Ботев” (Вр) Сашо Ангелов пък категорично отрече писанията, че се връща в Г. Оряховица и заяви, че ще си води врачани в Първа лига.
“Финансово и организационно всичко е наред и няма да има никакви проблеми. Доволен съм, че завършихме базата и в момента за подготовка ще разполагаме с нов тренировъчен терен. Смело заявявам, че като качество на тревната настилка нашият терен за тренировки е по-добър от този на Националния стадион. Изказвам благодарност на предишното спортно-техническо ръководство в лицето на Ивайло Йорданов и Александър Димитров и им пожелавам успехи. Ние ще се опитаме да дадем една нова посока на развитието на нашия клуб”, заяви Георги Бижев.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново