“Локомотив” (ГО) падна от “Славия” с 3:1 в дебюта на Александър Димитров

Публикувано на пн, 20 мар. 2017
117 четения

Локомотивци записаха десети пореден мач без победа, като загубиха с 3:1 дербито на дъното от столичния “Славия”. Това бе и официален дебют на новия старши треньор Александър Димитров.
През първата част “белите” бяха по-напористия отбор на терена и диктуваха случващото се на терена. Те имаха няколко изгодни положения за гол, но Сердеров и Васев се отчетоха с пропуски.
Много повлия на развоя на мача червеният картон на Софиен Муса от горнооряховци. В 22-ата минута той блъсна футболист на “Славия” без топка и получи жълт картон, а малко след това за удар с лакет получи второ предупреждение и бе отстранен.
В самия край на полувремето Димитров бе повален в наказателното поле и домакините получиха право да изпълнят дузпа. Ивайло Димитров застана зад топката и откри резултата – 1:0.
С подновяването на играта случващото се на терена не се промени особено. Този път голът за “Славия” падна много по-рано. Точен в 58-та минута бе Сердер Сердеров.
В 67-ата минута гостите върнаха едно попадение след като Н’Донгала реализира с глава – 2:1. Той се възползва от несъобразено излизане на стража на домакините Георги Петков.
Това даде импулс в играта на локомотивци и те можеха да стигнат до изравнителното попадение, след като удар на Цонков с глава мина покрай вратата.
В последната от трите добавени минути Васев в крайна сметка успя да се разпише, оформяйки крайното 3:1. След този мач “Локомотив” остана на предпоследното място на 8 точки от “белите”.
“Локомотив”: Банков, Желев, Цонков, Керчев, Фиданин, Ндонг, Джоман (82 Христов), Кифуети, Бен Отман (66 Н’Донгала), Фенуш, Муса.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново