“Локомотив” (ГО) амбициран да завърши сезона без нито една загуба

Публикувано на пт, 29 мар. 2024
118 четения

В горнооряховския “Локомотив” са амбицирани да завършат цялото първенство в Северозападната Трета лига, без да допуснат нито една загуба. В момента тимът има 18 победи и 1 реми от изиграните 19 мача. “Мисля, че няма да имаме проблем с изпълнението на целта влизане във Втора лига. Но отборът, ръководството и треньорите си имаме наша цел: да завършим без загуба и ако можем, разбира се, само с победи до края”, коментира опитният защитник Мариян Иванов. В събота от 16:00 ч. локомотивци приемат намиращия се във втората половина на таблицата “Дреновец”.
Вторият отбор на “Етър” приема по същото време “Ювентус” (Малчика) с амбициите да се върне на победния път. Изтече наказанието на нападателя Калоян Ненчев. Съперникът сериозно подсили състава си през паузата и се измъкна от последното място.
Свищовският “Академик” приема “Вихър” (Славяново), а “Янтра” (Полски Тръмбеш) по програма почива.
Трудна задача ще има “Павликени”, който гостува на “Боруна” в Царева ливада. Домакините имат доста проблеми – треньорът им Стоян Ацаров няма да може да разчита на петима от футболистите си. Контузии лекуват Александър Скорчев, Александър Литаров и Калоян Петков. Заради наказания пък отпадат Станислав Иванов и Йоан Петков.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново