“Локомотив” (Др) стяга отбор за Трета лига, подсилват го Станислав Генчев и Тодор Колев

Публикувано на чт, 19 Юли 2018
312 четения

Дряновският “Локомотив” е новият участник в Северозападната Трета лига, като почти се превърна в сателит на “Етър”. Тимът започна подготовка във вторник под ръководството на треньорския щаб Иван Шипкалиев, Пламен Митев, Пламен Обрешков и Радомир Николов с 25 футболисти.
Девет млади попълнения от “Етър”, играли миналия сезон в U17, влизат в мъжкия отбор на дряновци. Това са Алекс Паунчев – десен халф, Ростислав Красимиров – ляв халф, Стоил Стоилов – халф, Анжело Георгиев – нападател, Христо Иванов – централен защитник, Асен Бисеров – защитник, Николай Лазаров – халф, Матьо Гагов – нападател, и Димитър Динев – халф. Когато са свободни от ангажименти към “Етър”, в домакинските мачове на тима ще играят и опитните Станислав Генчев и Тодор Колев. В най-скоро време в родния си отбор ще се завърне и бившият етърец Свилен Василев.
Преди първата тренировка директорът на ДЮШ на “Етър” Никола Велков се обърна с прочувствени думи към всички присъстващи, като пожела успех на отбора и на ръководството на клуба. Велков изрази безрезервната си подкрепа и сподели радостта си от дългогодишното партниране на великотърновския и дряновския клубове.
Към “Локо” (Др) ще се присъедини и младежкият национал на Македония и юноша на “Шалке 04” Любиша Манолчов. Той е централен защитник, висок 194 см, взел наскоро българско гражданство. Останалите футболисти са от Дряново и Габрово.
Снощи от 19:00 ч. на градския стадион в Дряново бе първата контрола на “железничарите” срещу “Янтра” (Габрово).

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново