“Комита” стана първи в зимния турнир в Свищов

Публикувано на вт, 17 февр. 2015
153 четения

Съставът на “Комита” спечели зимния турнир по футбол в Свищов. За първи път от доста години надпреварата се проведе на закрито и събра многобройна публика.
Във финала  за титлата победителите, в чийто състав личаха играчи на “Академик”, надиграха с 5:2 тима на “Изгрев 93” (Царевец). На трето място се подреди другият представител на Царевец “Кооперация Изгрев”, пречупил с 2:1 отбора на Караманово.
Заместник-кметът на Община Свищов връчи купа, златни медали и премия от 200 лева на първенците. Вторите бяха субсидирани със 150 лева, по 120 лв. взеха тимовете на трето и четвърто място. Голмайстор на турнира стана Ивайло Данаилов от “Изгрев 93”.
Организаторите връчиха и още куп индивидуални награди. Най- добър вратар е Илиян Иванов от Караманово. Защитник №1 е Иван Ганев от “Комита”, най-полезен състезател Стефан Трайков от Караманово, най-коректен футболист стана Милен Иванов от “Кооперация Изгрев” (Царевец). За най- добър съдия бе избран Даниел Генчев.
Изпълнителният директор на ОФК “Академик” Анатоли Дончев заяви, че е доволен от протичането на турнира, а най-хубавото е липсата на травми. Като бивш рефер от професионалния футбол, той имаше забележки по отношение на съдийството, което очаква на следващия турнир да бъде на по-добро ниво.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново