Видеонаблюдение по трибуните и строга охрана

Публикувано на пт, 24 авг. 2018
151 четения

Видеонаблюдение по всички трибуни и сектори ще има по време на мача, предупредиха от полицията. Това ще позволи да бъдат контролирани всякакви опити за евентуални инциденти и техните последващи действия. Въвежда се временна организация на движението на 25 август от 8:00 ч. до приключване на мероприятието. Затворени за движение в този период ще бъдат ул. “Тодор Балина” от кръстовището с “Йоновка” до кръстовището с “Л. Каравелов”, включително площада пред северния вход на стадиона; ул. “Славянска” от кръстовището с ул. “Н. Габровски” до кръстовището с ул. “Тодор Балина”; ул. “Филип Тотю” от кръстовището с ул. “Славянска” до кръстовището с ул. “Бойчо войвода”; ул. “Вела Благоева” до кръстовището с ул. “Славянска”. Движението по ул. “Йоновка” ще става само в посока от ул. “Н. Габровски”, като автомобилите ще се насочват да паркират на площадката западно от стадиона. Площадът и паркингът пред северния вход на стадион “Ивайло” е затворен за движение и паркиране от 6:00 ч. сутринта до приключване на мероприятието.
Билетите за мача се продават вече цяла седмица на касата пред стадиона. В деня на мача от 10 ч. ще бъдат отворени и двете каси северно от “Ивайло”, а от 15:30 ч. и двете каси южно от стадиона за феновете на гостите.
Всички входове за влизане на стадиона ще бъдат отворени от 16:15 ч. в събота. Нови правила за посещение на мачовете влязоха в сила с приетите промени в Закона за опазване на обществения ред при обществени мероприятия. Влизането на стадиона става само срещу лична карта, като за децата до 16 г. е необходима и декларация. С един родител или придружител могат да влизат до три деца. Пенсионери, студенти и ученици, които имат право на намалените билети, задължително трябва да представят документ. Вече категорично не се допуска внасянето на алкохол, наркотични вещества, обемисти багажи, храна и напитки на стадиона. Зрителите могат да внасят само бутилка с до 0.5 л минерална вода, и то със свалена капачка. На самия стадион по време на мача разрешени храни и напитки ще се продават на три места. На гърба на флаерите с билетите за първи път е отпечатана и информация за забранените за внасяне предмети. Специална хореография пък готвят за мача феновете на “виолетовите”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново