“Етър” започва официално днес, Георги Василев се завръща на “Ивайло”

Публикувано на пн, 26 ян. 2015
336 четения

Отборът на “Етър” започва днес официално подготовката си за пролетния полусезон. Футболистите се събират на стадион “Ивайло” от 10 ч., а час по-късно е и първата тренировка под ръководството на новия наставник Георги Василев.
Гочето се завръща във великотърновския футбол след 21-годишно отсъствие. През 1993 г. той бе принуден да си тръгне от тогавашния “Етър”, малко след като го бе направил шампион, а после постигна още ред успехи в кариерата си. Василев прие офертата на ръководството на настоящия клуб и идването му се очаква с голям интерес и надежди от футболната общественост.
Всъщност играчите на “Етър” неофициално се подготвят вече десетина дни под ръководството на треньорите Илиян Киряков и Борислав Евтимов. Към тима се присъединиха двама централни защитници. Обявеният за ново попълнение бивш бранител на “Локомотив” (ГО) Тодор Стоев започна тренировки, завърна се и Борис Бисеров, който миналата пролет бе част от състава на Сашо Ангелов. В края на полусезона обаче той скъса кръстни връзки на коляното и пропусна лятото и есента.
Опитните играчи на “виолетовите” Тодор Колев, Илко Трифонов, Венци Димитров и Радо Анев също са на линия и участват редовно в заниманията. В селекцията ще има нови имена, но те ще бъдат обявени от старши треньора Георги Василев.
Целта пред “болярите” е първо място и влизане в професионалния футбол.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново