“Етър” U15 завърши 2:2 с “Берое” в Стара Загора в контрола

Публикувано на чт, 10 Дек. 2015
390 четения

В контрола, играна на изкуствен терен под Аязмото, “виолетовите” завършиха 2:2 с втория в класирането на Югоизточната елитна група U15 отбор на “Берое”.
Срещата започна с домакински натиск и гостите, несвикнали още с настилката (поради липса на такава в старата столица!), допуснаха ранен гол. Постепенно обаче изравниха играта и на свой ред атакуваха опасно, но без резултат.
През втората част наставникът на “Етър” смени схемата на игра и въпреки че получиха в началото втори гол след контраатака, “болярите” диктуваха играта и опасностите пред вратата на домакините не закъсняха. Петнадесет минути преди края на срещата, след хубаво извеждащо подаване се разписа Бранислав Ботев за 2:1. И отново той, десет минути след това, надбяга защитата на домакините и отбеляза изравнителното попадение – 2:2.

Според треньора Марин Стефанов отборът се е представил добре, въпреки че поради липса на терени във Велико Търново се налага непрекъснато да пътуват и гостуват за контроли със силни съперници, но така или иначе през тази есен все още не познават горчивината на загубата.
Преди този мач се игра контрола и при набор 2003, но за съжаление въпреки доброто представяне, децата на “Етър” загубиха от “Берое” с 2:0.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново