“Етър” приема “Витоша” (Бистрица)

Публикувано на пт, 24 февр. 2023
96 четения

Второ домакинство за пролетния полусезон предстои на футболистите от “Етър”. Играчите на Емануел Луканов посрещат “Витоша” (Бистрица) в мач от 20-ия кръг на Втора лига. Двубоят е в събота от 16:00 ч. на стадион “Ивайло”.
Любомир Вушовски от София ще ръководи двубоя, асистенти са му Георги Тодоров и Марин Бонев, четвърти съдия е Любослав Любомиров, а съдийски наблюдател – Йосиф Ронков от Габрово.
Съперникът е предпоследен в класирането и етърци ще търсят задължителна победа. Изтече наказанието на защитника Мариян Иванов и той се завръща в строя. Голмайсторът Мартин Тошев, който получи контузия в глезена при гостуването в Русе и бе заменен принудително, вече поднови тренировки и ще бъде в групата за мача. За първи път старши треньорът Емануел Луканов ще разполага с всички налични 22 футболисти, от които ще избере групата от 20 имена за мача.
Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 13 часа във фен магазина, от 14:30 ч. отварят касите от северната страна на стадион “Ивайло”, а от 15:00 часа – и входовете. Паркингът пред централния вход ще бъде затворен за автомобили.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново