“Етър” приема днес “Бдин”, отпусна автобуси за гостуването в Козлодуй

Публикувано на ср, 4 май 2016
229 четения

“Етър” приема “Бдин” (Видин) днес в поредния 26-и кръг на Северозападната “В” група. Това е и единственият междинен кръг за пролетния полусезон, срещата на “виолетовите” е от 18:00 ч. на стадион “Ивайло”. Главен съдия е Павел Мичев от Габрово с помощници Енчо Енчев и Никифор Велков. Четвърти съдия е Тихомир Папазов, а делегат – Александър Маринов от Габрово.
След чудесната победа във Враца етърци оглавиха класирането и днес на своя стадион пред великотърновска публика ще могат да затвърдят успеха си.
До края на първенството “Етър” приема “Бдин”, “Академик” и “Ботев” (Луковит) и гостува в Козлодуй и Павликени. В същото време врачани ще пътуват днес до Червен бряг, после до Видин и Свищов и ще посрещат “Ботев” (Козлодуй) и “Павликени”. “Виолетовите” със сигурност ще гонят пет победи до края, тъй като само те им гарантират крайното първо място в класирането.
Междувременно председателят на “Ботев” и кмет на Враца Калин Каменов уволни старши треньора Николай Тодоров заради загубата от “Етър”, а като причина изтъкна, че отборът не играе с “Ботевска воля и Ботевски дух”…
От “Етър” вече обявиха, че отново отпускат автобуси за предстоящото гостуване в неделя в Козлодуй. Президентът на клуба Александър Нанков отново ще отпусне безплатно автобуси, като пътуването пак ще става с предварително записване, което вече тече в офиса на клуба при администратора Стефан Атанасов или на тел. 0888/205 832 и е с краен срок до сряда, 17:00 ч. Мачът е в неделя от 18:00 ч., като се очаква домакините да хвърлят всички сили в опит да спрат “болярите”.
Анатоли ПЕТРОВ, сн. Бранимир БОНЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново