“Етър” подписа с вратар на ЦСКА

Публикувано на чт, 9 авг. 2018
206 четения

Забраниха внасяне на храна и напитки на стадионите

“Етър” привлече 186-сантиметровия бивш вратар на ЦСКА Анатоли Господинов. Стражът, който водеше тренировки с “виолетовите”, вчера парафира договор с клуба. Анатоли Господинов е роден на 21 март 1994 г. в Сливен и е юноша на местния тим. Висок 186 см, тежи 80 кг. От 2012 до 2017 г. е в столичния ЦСКА, като има 20 мача за първия отбор, един сезон е преотстъпен на “Витоша” (Бистрица), пазил е и за втория тим на ЦСКА. В началото на м.г. Господинов разтрогна с “червените” и до лятото пази за втородивизионния полски “Хробри” (Глогов).
“Етър” приема “Черно море” в петък от 18:15 ч. на стадион “Ивайло” в четвъртия кръг на Първа лига. “Виолетовите” загубиха предишната седмица при гостуването си на “Ботев” (Пловдив) с 2:0, докато варненци бяха разгромени у дома с 1:5 от “Септември”.
Билетите за предстоящия мач срещу “моряците” вече са в продажба. Вчера и днес те се продават в офиса на клуба, както и в петък, а от 16:00 ч. ще отворят и двете каси пред стадиона. Талоните са на цена 8 лв., а за пенсионери и ученици – по 4 лв. От клуба призоваха паркингът пред стадион “Ивайло” да бъде свободен от автомобили след 8 ч. в петък. Входовете за мача се отварят в 16:30 ч. утре.
Нови правила за посещение на мачовете влизат в сила с приетите промени в Закона за опазване на обществения ред при обществени мероприятия, съобщиха от “Етър”. Влизането на стадиона ще става само срещу лична карта, като за малолетните лица е необходима и декларация. Пенсионери, студенти и ученици, които имат право на намалените билети, задължително трябва да представят документ. Вече категорично няма да се допуска внасянето на алкохол, наркотични вещества, обемисти багажи, храна и напитки на стадиона. Зрителите могат да внасят само бутилка с до 0.5 литра минерална вода, и то със свалена капачка. Футболният клуб от своя страна осигурява продажба на напитки и ядки на трибуните. Контролът тепърва влиза в сила, а за следващия мач срещу “Левски” на стадион “Ивайло” ще бъде още по-строг.
Междувременно защитникът на “Етър” Иван Скерлев бе наказан за 1 мач и с глоба от 200 лв. заради червения си картон в мача с “Ботев” (Пд) и ще пропусне домакинството срещу “Черно море”. В 72-ата минута на мача в Пловдив той бе изгонен пресилено, което до голяма степен предреши изхода от мача. В медиите се появиха публикации, че “Ботев” (Пд) иска от “виолетовите” халфа Чавдар Ивайлов, който засега има статут на резерва и не попадна в групата за последния мач. Според публикациите двата клуба стартирали разговори за негов трансфер. От “Етър” обаче към момента не са потвърдили подобна информация.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново