“Етър” отвя като гост с 20:1 “Кариана” в Монтана в елитната U15 група!

Публикувано на пн, 9 Ное. 2015
327 четения

“Виолетовите”, набор 2001 г., не спират да громят в елитната U15 група, като този път го отнесоха “Кариана” (Ерден). Мачът, игран в Монтана, завърши с унищожителното 20:1 за етърци, които продължават да делят първото място с “Литекс” кръг преди края на есенния полусезон.
Головият маратон започна още от първата минута на срещата с гол на Кольо Станев и до десетата минута резултатът вече бе 0:6 с още два негови гола, два на Бранислав Ботев и един на Филип Георгиев. Последваха няколко пропуска на гостите, като на три пъти гредите спасиха домакините. Една грешка в 21-ата минута на вратаря на “Етър” Георги Недков едва не доведе до гол, но за радост топката се отби от напречната греда. Веднага след това се разписа Димитър Динев за 0:7. В 26-ата минута Кольо Станев отбеляза за 0:8, а в 31-ата минута директно от ъглов удар Николай Лазаров направи резултата 0:9 за “Етър”.
През втората част голеадата продължи, като голове последователно отбелязаха Даниел Кънчев, Бранислав Ботев, Ивелин Ангелов на два пъти, Кольо Станев, Димитър Динев и резултатът до 53-ата минута вече бе 0:15. С удар в гредата се отчете и влезлият като централен нападател вратар на “Етър” Стефан Петров.
В 56-ата минута след хубав пробив отдясно Стоил Стефанов изведе в чиста позиция Кольо Станев и той отбеляза за 0:16. Същото упражнение повториха двамата и в 59-ата минута, като това бе вече 0:17 за “Етър”. Следващите попадения отбелязаха отново Бранислав Ботев и Николай Лазаров. Грешка в 66-ата минута на третия вратар на гостите позволи на “Кариана” да ликува и резултатът бе намален на 1:19… Последния 20-и гол за гостите и своя осми в мача отбеляза осмицата на “Етър” Кольо Станев.
“Етър”: Георги Недков (Константин Илиев), Алекс Паунчев, Николай Лазаров, Стоил Стефанов, Ростислав Узунов (Ерай Алков), Димитър Динев, Александър Божуранов (Даниел Кънчев), Христо Анев (Ивелин Ангелов), Кольо Станев, Филип Георгиев (Стефан Петров), Бранислав Ботев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново