“Етър” гостува на “Янтра” (Габрово)

Публикувано на пт, 7 апр. 2023
234 четения

Футболистите на “Етър” гостуват на “Янтра” в мач от поредния 25-и кръг на първенството на Втора лига. Двубоят е утре от 15:00 ч. на стадион “Христо Ботев” в Габрово и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.
Венцислав Митев ще свири мача, асистенти са му Дарин Иванов и Виктор Кукуянов, четвърти съдия е Станимир Тодоров, а съдийски наблюдател – Йордан Сталев.
Мачът е изключително важен за двата тима – етърци имат преднина от 6 точки пред преследвачите си “Крумовград” и “Спортист” (Своге), която искат да запазят, а домакините са точно над чертата на изпадащите, след като регистрираха три поредни загуби (две от които – у дома).
Кадрови проблеми отново имат “болярите”, за които трима опитни футболисти лекуват контузии. Халфът Яни Пехливанов и защитникът Здравко Илиев вече пропуснаха последните срещи, а нападателят Даниел Младенов получи разтежение в мача с “Беласица” и едва ли ще е готов за утрешната среща. Добрата новина е, че няма наказани играчи и всички останали са на линия.
Агитката на “Етър” готви масово посещение за регионалното дерби. Очаква се близо 200 “виолетови” фенове да подкрепят отбора от трибуните на стадион “Христо Ботев”.
Заради мача в събота на първия отбор на “Етър” срещата на дублиращия тим бе отложена за неделя. Играчите на Стефан Ангелов гостуват на един от водачите “Локомотив” (Мездра), като мачът е на 9 април от 17:00 ч. на градския стадион в Мездра.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново