“Етър 78” с два сребърни медала от “Млади стрелци” във Варна

Публикувано на ср, 15 февр. 2017
250 четения

Два сребърни медала в индивидуалната надпревара спечели “Етър 78” на турнира по стрелба с лък “Млади стрелци”, проведен във Варна. 50 участника от 7 клуба от страната премериха сили в дисциплините рекърв и компаунд.
При кадетките Даниела Личева се окичи със сребърен медал. Великотърновката бе най-точна в квалификацията, в която постигна 476 точки, а на полуфинала отстрани Михаела Пенчева от “Антибиотик” (Разград) с 6:2. В спора за първото място Личева отстъпи пред Габриела Вангелова от “Антибиотик” с 2:6.
При кадетите Рикардо Собчак се подреди на шесто място. Сребърен медал при най- малките момичета до 11 години завоюва Симона Петрова, която постигна резултат от 420 т.
В отборната надпревара с 240 стрели момичетата до 14 години на “Етър 78” в състав: Димислава Давидова, Симона Кирилова, Нелина Кирилова и Ива Монева са втори с резултат 1748 т. Преди тях се класираха представителките от Разград. Индивидуално Димислава е единадесета, Симона и Нелина са дванадесета и тринадесета, а Ива е петнадесета.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново