“Етър-64” приема “Шугър” (Пл)

Публикувано на пт, 1 мар. 2013
85 четения

Безплатен превоз за феновете за гостуванията

Десета поредна победа ще гони шампионът “Етър-64” в настоящото първенство на страната по хандбал за жени. “Болярките” приемат утре плевенския “Шугър”. Мачът е от 16:00 ч. в Двореца на културата и спорта “Васил Левски” при свободен вход. Съдии са Р. Стоянов и К. Костадинов, а делегат на БФХ – Д. Станков.
Великотърновки водят убедително с пълен актив от 18 точки, като спечелиха всичките си девет мача досега. Те са и отборът с най-резултатно нападение, вкарало 310 гола, както и с най-добра защита и вратари, пуснали 188 попадения. Любопитното е, че основният конкурент “Бъки” вече не е на второ, а на трето място. Габровки освен шестте си победи имат вече и 3 загуби (12 т.) и бяха изпреварени от амбициозния състав на “Шумен-98”, който има в актива си 13 точки.
Другият отбор от Великотърновска област – свищовският “Нове-99”, засега е последен в таблицата с 2 т. Предстоящото му домакинство срещу “Шумен-98” бе отложено за 14 април, но в неделя свищовлийки приемат в друг отложен мач “Васил Левски” (Нови пазар). Съдии са Св. Павлов и Г. Караджов, а делегат – Д. Пашов.
В същото време стана ясно, че феновете на “Етър-64” ще могат да разчитат на безплатен транспорт за гостуванията на тима. Автобусният превозвач Александър Нанков ще отпуска специален автобус за привържениците. Той призова феновете на спорта от Велико Търново да подкрепят хандбалистките, които са един от най-успешните клубове в града ни както в домакинствата, така и в гостуващите мачове.
Следващото гостуване на етърки е на 9 март в четвъртфинал за купата на България. Те гостуват в Свищов на “Нове-99” от 14 ч., като победителят влиза във финалната четворка. Другите 1/4 финали са “Шугър” – “В. Левски” (Нови пазар), “Ники спорт” (Сливница) – “Шумен-98” и “Панагюрище” – “Бъки”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново