“Етър-3” би с 5:2 “Левски (Стражица)

Публикувано на чт, 21 мар. 2024
62 четения

Третият отбор на “Етър” спечели втора пролетна победа в първенството на Елитната областна футболна група. След успеха срещу “Недан” в отложена среща от есенния дял, възпитаниците на Емил Георгиев и Георги Георгиев се справиха с “Левски” (Стражица) с 5:2.
Костадин Белалиев вкара първите два гола за “виолетовите” в 9-ата и 32-та минути, а Стефан Димитров намали на 2:1 в 34-та. Веднага след подновяването на играта обаче Александър Спасов покачи на 3:1. Иван Узунов върна стражичани отново в мача в 65-ата минута, в която бе точен за 3:2.
До края обаче етърци хванаха съперника си на контри и Александър Спасов добави два гола за личния си хеттрик в 79-ата и 84-та минути. След края на срещата Стефан Йорданов от “Етър-3” оспори съдийско решение и инкасира втори жълт и червен картон, който го вади от предстоящото гостуване на третия в класирането “Земеделец 93” (Козловец).
Етърци са втори в класирането с 26 т., с 3 по-малко от лидера “Лозен 1924” (Сухиндол), който завърши 3:3 в Царевец срещу местния “Изгрев-93”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново