“Етър-2” също стартира, планира 7 контроли

Публикувано на чт, 7 ян. 2021
115 четения

Дублиращият отбор на “Етър” започна подготовката си за пролетния полусезон в Северозападната Трета лига. Старши треньорът Марин Стефанов изведе 22 футболисти за първата тренировка на терена “Трифон Иванов” до Спортното училище.
Най-младият тим в Северозападната трета дивизия запазва изцяло състава от есенния полусезон, не се очакват промени и нови попълнения. Подготовката изцяло ще премине в домашни условия във Велико Търново.
Основната задача остава обиграване на младите футболисти от школата на “Етър” за прехода им в мъжкия футбол, но и подобряване на играта и мястото в класирането. “Виолетовите” надежди завършиха на 14-а позиция от 18 отбора есенния полусезон.
“Направихме и добри мачове, момчетата показаха, че имат потенциал. На отбора обаче подхожда място в първата половина на класирането”, коментира треньорът Марин Стефанов.
Седем контроли са насрочени по време на подготовката. Първата ще бъде на 20 януари, сряда, срещу “Янтра” (Полски Тръмбеш). На 24-ти (неделя) етърци ще срещнат “Пещера” (Галата), а на 27 януари – “Локомотив” (Горна Оряховица). “Локомотив” (Дряново) е съперник за проверката на 6 февруари (събота), а на 10-и вторият отбор на “Етър” ще играе с “Павликени”. На 13 февруари ще срещне юношите до 19 години на “Национал” (София), а последната проверка е на 14 февруари (неделя) срещу “Шумен-2007” (Шумен). Очакванията са пролетният полусезон в Северозападната Трета лига да стартира на 21 февруари.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново