“Етър-2” с победа 2:1 в Попово

Публикувано на вт, 3 авг. 2021
281 четения

Дублиращият отбор на “Етър” спечели с 2:1 гостуването си на третодивизионния “Черноломец” в Попово. За домакините мача пропусна поради контузия бившият нападател на “виолетовите” Тихомир Кънев, но в игра бе някогашният футболист на “Етър 1924” Динко Дерменджиев. Преди почивката Иво Ганев нацели греда за великотърновския тим, а черноломци имаха повече шанс и вкараха за 1:0.
След почивката гостите бяха по-свежият и агресивен тим и натиснаха здраво. В 56-ата минута след центриране от корнер Ивелин Иванов на задна греда с глава възстанови равенството – 1:1. Само след две минути Кристиян Димитров от 20 метра направи пълен обрат с плътен удар за 1:2. В 60-ата минута пък не бе зачетен гол на Иво Ганев заради маркирана засада.
Калоян Ненчев в 69-ата минута стреля много близо до вратата на домакините, а при следващата атака отново не бе признато попадение на Иво Ганев, като пак бе вдигната засада. Златин Боянов пропусна да отбележи трети гол за етърци в края на срещата, същото направи и Кристиян Димитров, който стреля във вратаря на поповския тим от чиста позиция.
“Този път успяхме да реализираме две от възможностите си и да стигнем до краен успех. В Дряново също доминирахме, но тогава пропуснахме положенията си. Считам, че засадите при отменените голове бяха доста спорни. Имаме запис и ще гледаме ситуациите. За мен е важно дали сме изиграли правилно положенията. Продължаваме подготовка и очакваме да разберем окончателния състав на Северозападната Трета лига. По програма в първия кръг почиваме”, коментира старши треньорът на дублиращия отбор на “Етър” Николай Катъров.
Междувременно стана ясно, че от “Първа атомна” (Козлодуй) са изпратили писмо до Зоналния съвет на БФС, че се отказват от участие в първенството. На тяхно място ще бъде включен “Ювентус” (Малчика) и Северозападната Трета лига ще остане със 17 отбора.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново